Ga naar de inhoud

Mijn werkwijze

Ik werk met de gedragsveranderingsmethodiek Motiverende Gespreksvoering. Dit is de methodiek waar ik de afgelopen 10 jaar mee hebt gewerkt.

Wat is Motiverende Gespreksvoering?

Het is een methodiek om mensen te begeleiden bij gedragsverandering, die verheldering geeft in de dillema’s met als doel aan de slag te gaan om zo jouw intrinsieke motivatie te vergroten. Als je begrijpt waarom dingen zijn zoals ze zijn, dan kun je jouw gedrag met deze kennis veranderen. Je bent dan in staat om grip te krijgen op je eetgedrag en daarmee een gezonde leefstijl te krijgen. Hiervoor heb ik de opleiding ‘de Psychologie van Eetgedrag’ gevolgd.

Voor Motiverende Gespreksvoering en de Psychologie van Eetgedrag ben ik opgeleid tot coach en ik ben ook trainer van de gedragsveranderingsmethodiek.

Geïnspireerd, nieuwsgierig geworden of heb je direct al zin om aan de slag te gaan? Kijk eens bij het aanbod. Welk traject spreekt je aan of heb je behoefte aan meer informatie dan nodig ik je uit om een berichtje te sturen of maak gebruik van de WhatsApp knop op de Contact pagina