Ga naar de inhoud

Petra

“Ik heb inzichten van Gaby gekregen over de reden die mijn probleem met eten veroorzaken en dat ik hier echt begeleiding bij nodig had. Met de begeleiding van Gaby ben ik mijn “problemen” aangegaan en heb ik stappen gemaakt. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en vooral ook de ondersteuning zonder oordeel, Je hebt me juist laten zien dat mijn eigen oordeel al groot genoeg is.”

Emma

“Gaby heeft mij als coach erg geholpen bij het terugkrijgen van mijn zelfvertrouwen. Ze luistert erg goed en stelde de juiste vragen om mij te laten nadenken en inzicht te geven. Ik vond het altijd prettig om naar haar toe te gaan en de sfeer was fijn en gemakkelijk. Een van Gaby’s sterkste punten vind ik haar hulpvaardigheid, ze is altijd bereid te helpen en doet moeite om hier ook tijd in te steken. Hierdoor voelde ik mij ook altijd serieus genomen maar er was ook zeker gezelligheid tussendoor. Terugkijkend ben ik Gaby erg dankbaar voor hoe ze mij heeft geholpen, ik heb dingen geleerd waar ik mijn hele leven nog mee vooruit kan!”

Willemijn

“Gaby is het type coach waar je niet makkelijk weg komt een oppervlakkig antwoord. Zij houdt vast, vraagt door en helpt je tot de kern van het probleem of je coachvraag komen. Dit doet zij op een respectvolle manier waarbij ze veel oog heeft voor jouw eigen tempo. Door haar betrokkenheid en warme persoonlijkheid bouw je snel een band met haar op. Gaby straalt heel veel energie uit. Gesprekken met haar geven dan ook een positieve energie en richting om daarna zelf aan de slag te gaan. Zij heeft mij meerdere malen enorm goed geholpen!”

Manja

“In de gesprekken met Gaby ben ik echt gemotiveerd geraakt om mijn leefstijl te veranderen. Ik ben hierdoor veel meer gaan begrijpen hoe ik het anders wil gaan doen. Ik heb de begeleiding van Gaby heel erg fijn gevonden.”

Ontvangstkamer met tafel

Miranda

“Gaby is mijn steun en toeverlaat geweest in het proces voor mijn maagverkleining en daarna. Zij heeft mij inzichten gegeven en was een goede klankbord voor mij. In het proces was ik vaak onzeker en soms zelf paniekerig. Gaby stelde de goede vragen en hierdoor kwam ik zelf op de antwoorden en kreeg ik meer rust. Ik merkte dat het proces bij de maagverkleiningsinstituut niet toereikend is. Ik heb erg veel behoefte om begeleiding te krijgen bij juist het mentale en dat miste ik daar heel erg. Met andere woorden: Gaby luistert naar wat je op dat moment nodig hebt. Ook in de toekomst zal ik bij Gaby blijven komen om zo een goede weg te blijven bewandelen.”

Anne Marie

“Ik ken Gaby als een gedreven, kundig en warm persoon. Ik vind het fijn dat in mijn gesprekken met Gaby ik alle ruimte ervaar om mijn eerlijke verhaal te doen. Ze (ver) oordeelt niet, maar toetst mijn aannames, overtuigingen en redenen, waardoor ze mij op een plezierige manier een spiegel voor houdt. Hierbij is er geen goed of fout, maar draait het om bewustwording. Door deze gesprekken maak ik voor mijzelf scherp waar ik naar toe wil, wat ik feitelijk aan het doen ben of ik bij moet sturen.

Voor mij zit ook een stuk toegevoegde waarde van Gaby in het feit dat ik mij met deze gesprekken er toe zet om tijd vrij te maken om te investeren in mijzelf. Uit de ‘bullshit’ radar stappen, jezelf bij de kladden grijpen, en stappen gaan zetten naar een betere versie van mijzelf. En ja, dat moet je wel zelf doen, maar Gaby is hierbij voor mij een fijne steun in de rug met haar kennis, kunde en motiverende gesprekken.”